Настани

Кои се пејачите, стилистот и познатиот дизајнер што влегуваат во шоуто!

Време е. Повеќе нема што да криеме. Утре вечер почнува се.

На иста адреса на АлфаТВ, утре вечер во 21 часот. Големо отварање и запознавање со сите детали кои до сега успешно ги криевме. Кандидати, прекрасна вила, водители, вокални професори, композитори, денс професионалци. Една преозбилна екипа што ќе ве прави среќни и насмеани од утре се до 20-ти јануари 206-та.

Во прилог се фотографии на нашите учесници, но сега малку повозрасни. Исто така слушнете ја и песната наменета за шоуто.

Се вчитува прикажувачот на видео...

Објавено сабота, 10 октомври 2015 2:04:00
Напишано од виолета


Последни вести