Новитети

Новиот албум на КАРОЛИНА - „Македонско девојче 2“ на iTunes!

Новиот албум на Каролина - „Македонско девојче 2“ на iTunes

Поради огромниот интерес кој што го предизвика последниот албум на Каролина Гочева  "Македонско Девојче 2",  како во Македонија така и во многу делови на светот кај нашите иселеници, од денес албумот може да се набави дигитално и преку најголемата светска online продавница за музика iTunes Store.

Повеќе на следниот ЛИНК

Објавено среда, 16 април 2014 5:45:00
Напишано од Елена


Последни вести