Новитети

Видео: Владо Јаневски конечно со нов сингл!

Владо Јаневски со нова песна!

Популарниот македонски романтичар, Владо Јаневски своите обожаватели ги изненади со нов сингл кој најверојатно ќе биде уште една успешна приказна од неговата колекција.

Со стихови и ритам во негов стил, песната „Е, ама јас те сакам тебе“ од вчера е достапна на „Јутјуб“, а веќе е хит на неделата на повеќе македонски радија.

Слушнете ја песната на следната страна:

Објавено петок, 23 мај 2014 12:15:00
Напишано од Елена


Последни вести