Балканска сцена

Еве како Жељко успеал да ја убеди Јована да се омажи за него

Атрактивната водителка неодамна изјави дека пред да се омажи не се надевала на толку хароминичен брачен живот, а Жељко низ насмевка признава дека било така.

– Долго време ја убедував дека ќе биде се во ред, но еве, таа сега сфати дека харомнијата во нашиот брак е очигледна, што е супер, рекол Жељко.

Мина, неговата ќерка од првиот брак, наголемо оди по чекорите на својот татко, а Јоксимовиќ вели дека и синот Косата ќе го поддржи ако имал талент.

– Можеби е малку рано да се зборува за тоа, но што и да одлучи, јас и Јована ќе бидеме позади него и тоа ќе го прифатиме, рекол пејачот кој неодамна на јавноста и го промовираше неговиот нов проект „ Два света“.

Објавено четврток, 17 ноември 2016 5:03:00
Напишано од виолета