Балканска сцена

Ќерката на Весна Змијанац за прв пат го покажа бебето!

Малата Реја е ќерката на Николија Јовановиќ, а таа за прв пат ја однесе на прошетка со сопругот и мајка ѝ - популарната пејачка Весна Змијанац.

Еве како изгледа малото бебенце, навистина е убавица.

Нека е живо и здраво.

Се вчитува прикажувачот на видео...

Објавено четврток, 17 ноември 2016 12:44:00
Напишано од виолета

МОЖЕ ДА ВЕ ИНТЕРЕСИРА