Балканска сцена

Мојот син, мојата љубов: Сека ја објави најслатката слика од синот Јаков и неговиот нов другар

„Добро утро другари. Има ли нешто поубаво? 

Пејачката Сека Алексиќ продолжува да објавува слики од својот син Јаков, а емотивните коментари на Сека никого не оставаат рамнодушен.

Сека прво објави преслатка фотографија од Јаков и неговата нова играчка...

А потоа следеше и фотографија која сите ги разнежни, покрај која Алексиќ напиша:

„Добро утро другари. Има ли нешто поубаво? Мојот син, мојата љубов, првороденче на мајка“...

Објавено недела, 20 ноември 2016 1:17:00
Напишано од Елена

МОЖЕ ДА ВЕ ИНТЕРЕСИРА