Балканска сцена

Попара од „Среќни Луѓе“ денес има 81 година: Еве како изгледа!

Актерот Зоран Ранкиќ најмногу го паметиме по улогата на Жарко Попара од серијата „Среќни луѓе“.

Некои фрази од серијата самиот ги импровизирал, како познатата: „Госпоѓице, госпоѓо“.

Попара најмногу го сакаа децата, тоа е најчудно, изјави Ранкиќ за медиумите. Тој требаше да биде негативец, но јас му дадов нешто што треба или не треба, вели тој.

На следната страница погледнете како изгледа тој денес:

Објавено сабота, 10 декември 2016 2:49:00
Напишано од Елена П

МОЖЕ ДА ВЕ ИНТЕРЕСИРА