Балканска сцена

Прекинато е снимање на емисија: Рада Манојловиќ си ги исече вените!

Екипата на Папарацо Лов ја затекна Рада Манојловиќ на снимањето на емисијата Неделно попладне, кога под неразјаснети околности ѝ се случила несреќа која ги загрижи гостите.

Рада Манојловиќ имаше сериозна незгода на снимање на една емисија.

Всушност, невнимателната Рада ја пресекла раката и тоа на местото каде што ѝ се изразени вените, а прва која што ја погледнала нејзината повреда била легендата на народната музика Лепа Лукиќ.

Веднаш потоа во помош притрчала и популарна водителка на ТВ Пинк, Леа Киш која помогнала да се запре крварењето, по што продолжиле со снимање на емисијата.

Објавено четврток, 17 ноември 2016 1:35:00
Напишано од виолета

МОЖЕ ДА ВЕ ИНТЕРЕСИРА