Балканска сцена

Се здебелила, но и понатаму блеска: Погледнете како изгледа секси водителката во седмиот месец од бременоста

Водителката Сања Кужет е бремена и  затоа оваа сезона не ја гледаме во Ѕвездите на Гранд. 

Во овој момент се наоѓа во 7- от месец од бременоста, а нашла и малку време да ги посети  своите  колеги веројатно  затоа што  малку  ѝ здодеало  седењето дома.

Шансата да се фотографира со  сања ја искористил Воја Нејељковиќ кој исто така ја објавил нивната заедничка фотографија на Инстаграм.

„Ни  дојде трудница на снимање“, напишал Воја.

Фотографијата погледнете  ја на следната страна.

Објавено петок, 18 ноември 2016 11:47:00
Напишано од виолета