Хороскоп

Внимавајте: Ова е убедливо најподмолниот хороскопски знак!

Никогаш не знаете што можете да очекувате од него, тој  ги правите работите подмолно.

Се работи  за Скорпијата!

Веројатно не сте изненадени  што се работи за Скорпијата. Предизвиканите Скорпии прават проблеми. Бидејќи мразат навреди и  неискреност, во состојба се да бидат  многу љубоморни и  недоверливи, па од голема важност  е  да научат како полесно  да ги прифатат  различните однесувања на луѓето.

Храбри  се и  поради  тоа  имаат многу  пријатели. Доколку  се потрудат   да не бидат толку таинствени и  да ги споделат  чувствата и  желбите со  другите, ќе ги зацврстат  своите пријателства. Толку многу се случува под површината на просечната Скорпија што  за откривањето на се нема да ви биде доволен еден живот.

Објавено сабота, 12 ноември 2016 4:42:00
Напишано од виолета


Последни вести