Видео

Видео:Опасно по живот!

Секој има свое хоби и занимација, но овој Русин има веројатно едно од најопасните занимациикои некогаш сте ги виделе. На Youtube е објавено видео кое прикажува како младиот Русин, со уметничко име Мустанг Вантед, како се виси на дигалка на висина од преку 150 метри.

Но тоа не е се, тој се држи и само со прстите на едната рака.

Погледајте како си игра со жвотот.

 

Се вчитува прикажувачот на видео...

Објавено петок, 05 јули 2013 7:40:00
Напишано од кристина


Последни вести