Пејачот Ѓорѓе Давид откри дека не сака да се повтори претходната година, но се осврна и на неговиот однос кон една од најголемите балкански ѕвезди од нашите простори – Лепоја Брена.

Одам и сфаќам дека не е сериозна пејачка, туку премногу сериозна. И сериозни и потресни, и забавни и духовити и многу напорни. Мислам дека таа е една од каријатидите од просторот екс-Ју заедно со Чола – вели Ѓорѓе Давид.
Тој исто така истакна дека се надева дека оваа година ќе биде многу подобра од претходната, која му донесе многу маки.

Од 2023 година очекувам 2022 година да не се повтори во ниту еден сегмент. За мене минатата година не требаше да се повтори, во лоша смисла. Можеби не ми се покажа, но навистина се случуваа еден куп работи кои ми одземаа многу нерви. Поголемиот дел од годината го поминав обидувајќи се да решам некои работи, делумно тие лоши работи се случија поради некои мои избрзани потези, во голема мера и поради други луѓе – вели Ѓорѓе Давид за „Гранд магазин“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Generated by Feedzy
mk_MK