Ако можете да ја решите криенката за седум секунди, имате одлично око за детали.

Криенката што ви ја подготвивме денес е малку понапорна поради ограниченото време што го имате.
Имено, за седум секунди треба да пронајдете компир меѓу хрчаците, пренесува „Јагранјош“.

За успешно да ја решите оваа илузија, мора да имате добри вештини за набљудување и да внимавате на деталите.
Па, кажете ни, дали успеавте да го забележите компирот?

Ако сè уште не можете да го најдете, еве мала помош – тој е во долниот дел на сликата од десната страна.
Ако нашата мала помош не ви значеше ништо, погледнете го решението подолу.

By filip

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Generated by Feedzy
mk_MK