Хороскопот открива дека Меркур оди директно на 18 јануари – астро прогнозата на астрологот Јулијана Оремовиќ за излезот на Меркур од ретроградната фаза!

Ако сте биле заглавени во минатото, ако не сте биле сосема сигурни како ќе се одвиваат некои важни ситуации за вас, движењето напред на Меркур на 18 јануари, заедно со Марс на 12 јануари, сега создаваат плодна почва за реализација.

РЕТРОГРАДНИОТ МЕРКУР ЗАВРШУВА на 18 јануари: Како да го искористите овој период за ГОЛЕМА ЉУБОВ и напредок во БИЗНИСОТ?

Ги измазнуваме старите недоразбирања.

Ние одлучуваме за нешто.

Го кажуваме она што долго време го носиме внатре.

Ние пукаме.

Добиваме одговор, порака, заостанатата документација е решеноа. Време е да го оставиме минатото зад нас и јасно да ги дефинираме целите што сакаме да ги постигнеме.

Конечно би можеле да го имаме разговорот што го одложувавме толку долго. Веќе немаме изговори зошто нешто не функционира или не… Ако сакате да ја смените работата, сега е време да започнете.

Дизајнирајте ги поставките за вашата нова цел. На пример, ако е работа, јасно дефинирајте каква работа би била, работно време, работна средина, услови за работа, плата, значи се што ви е важно. Можете да го направите истото ако сакате нова љубовна приказна.

Ова е всушност идеално време кога вашите цели и планови за иднината можат да станат појасни, па дајте нешто во тој поглед. Направете краток разговор со себе. И оди!

Сè ќе заокружи и ќе има смисла околу 7 февруари кога Меркур ќе се врати таму каде што почнал ретроградно.

By

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Generated by Feedzy
mk_MK