Ваква лудорија немало досега, ама стана хит во светскиот фудбал и циркуов доаѓа од Непал. Играа Авниер Камерун и Валинг јунјатед во Купот на Непал, кога среде полуфинална битка среде терен слета хеликоптер.

Првично сите мислеле дека станува збор за некој итен случај и вонредна ситуација, ама излегло сосема нешто неочекувано. Четоврица пијани патници сакале да се забавуваат, па наместо на предвиденото место за слетување покрај теренот го натерале пилотот да го прекине мечот и да слета на него.

<!–/*
* The backup image section of this tag has been generated for use on a
* non-SSL page. If this tag is to be placed on an SSL page, change the
* 'http://ads.365.mk/www/delivery/…'
* to
* 'https://ads.365.mk/www/delivery/…'
*
* This noscript section of this tag only shows image banners. There
* is no width or height in these banners, so if you want these tags to
* allocate space for the ad before it shows, you will need to add this
* information to the tag.
*
* If you do not want to deal with the intricities of the noscript
* section, delete the tag (from … to ). On
* average, the noscript tag is called from less than 1% of internet
* users.
*/–>

Лудоријата да е поголема, четворицата другари го изнајмиле хеликоптерот за од птичја перспектива да го гледаат мечот.

By

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Generated by Feedzy
mk_MK