Февруари е време кога зимата е во завршна фаза и кога полека се навестува доаѓањето на пролетта. Ова е и најповолниот период од годината, така што секој ден можете да сретнете нови можности на патот. Дознајте кои 3 датуми во февруари ќе бидат особено среќни според астролозите.

2 февруари – датум на огледало
На овој ден ја имаме серијата 02-02 која го претставува датумот на огледалото, бидејќи ни помага да ги отвориме очите не само за она што се случува сега туку и да го разбереме она што неодамна се случило. Ова е денот кога треба да размислувате подетално, но и да ги следите плановите. Бројот 2 ќе ја зајакне вашата волја, ќе ви даде енергија, мотивација и желба да развиете лидерски вештини.
5 февруари – транзит на Венера во Марс
Ова е поволен аспект што може да има значително влијание врз секого од нас бидејќи ова ќе биде ден со нова енергија, поволен за водење бизнис, но и за уживање. Ако сакате, можете да се опуштите и да се одморите. Можете да останете дома или да излезете со пријателите.

11 февруари – Меркур влегува во Водолија
На 11 февруари кај секого од нас ќе се разбуди желбата за знаење, наука и стекнување нови вештини. Слушајте ја вашата интуиција овој ден и не плашете се да го правите она што треба да го направите. Освен тоа, по 11 февруари следува период кога секој човек ќе стане подобар.

By

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Generated by Feedzy
mk_MK