Пејачката Гоца Тржан со години е во складен брак со Радомир Рашо Новаковиќ, а таа не крие колку среќа донел тој во нејзиниот и животот на нејзината ќерка која ја има од првиот брак во Иван Маринковиќ.

Како што вели, Рашо целосно и ја надокнадил татковската фигура која Лена ја немала.
-Лена имаше татко од својата четврта година, од како јас и Рашо сме заедно, од тогаш да и тоа просто е така. И јас и таа имаме среќа што тој влезе во нашите животи. Лена има татковска фигура во домот која е здрава и нормална, покажува љубов кон нејзината мајка и голем љубов кон неа. Здраво дете, доаѓа од здраво и среќно семејство каде мајката и таткото се среќни луѓе и тоа не значи нужно дека и едниот и другиот мора да се биолошки родители, вели Гоца.

By

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Generated by Feedzy
mk_MK