Видеото за кратко време станало вирално на платформата и собрало повеќе од 500.000 прегледи.
Една корисничка на ТикТок им покажала на своите пријатели како си игра со својот син и кучето така што им дава наредби кои тие треба да ги извршуваат.

Видеото за кратко време станало вирално на платформата и собрало повеќе од 500.000 прегледи.
На снимката може да се види како им вели да се завртат, да седнат, да станат, да мавтаат … Кучето веднаш ги извршува сите наредби, а детето морало да ги повторно неколку пати, но и тоа ги послушало сите инструкции гледајќи го својот четириножен пријател.

„Колку се овие момчиња добри“, напишала таа во описот.
„Детето ја преиспитува својата улога во семејството“, „Кучето е толку ентузијастично“, „Те молиме да им дадеш награда на двајцата“, „Кучето е пресреќно цело време“, „Одлични вежби за моторика“, гласат некои од коментарите под видеото.

@kelly_bove

Who remembers this trend? Decided to remake our most liked tiktok video #lovestorychallenge #tiktokdogs #dogtraining #animallover

♬ Love Story – Disco Lines

By

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Generated by Feedzy
mk_MK