Во пост на нејзиниот Фејсбук таа се побуни против тоа да ја нарекуваме Македонка. Всушност дедо и имал насилно сменето презиме. Сепак, како што кажа била Србинка.

Подолу текст кој што можеби ја предизвика да се објаснува пред јавноста

By

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Generated by Feedzy
mk_MK