Астрологијата е нешто што го следат многу луѓе, но ретко се задлабочуваат во неа. Добро е да се знае дека кај астрологијата има многу повеќе од вашиот хороскопски знак. Таа е покомплексна наука отколку што мислат повеќето луѓе. Сечија натална карта е посебна и уникатна и ги зема во предвид сите планетарни подредувања во точниот момент кога сме се родиле. Токму на тема астрологија, екипата на „Бекстејџ“ разговараше со Снежана Петкас, или на инстаграм позната како snezana77, која  ја изучува астрологијата повеќе од 15 години, а студиите ги има завршено кај најдобриот астролог во светот.

Снежана вели дека во Македонија треба да се припази на поплави и тоа веќе од март месец, а нашата судбина не можеме да ја промениме…

Целото интервју 

By

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Generated by Feedzy
mk_MK