Јордан Симоновски е човекот кој ги поседува најстарите фотографии во државата, ги има илјадници, но најспектакуларни се фотографиите за кој тврди дека имаат голема национална и историска вредност. Станува збор за оригинални и уникатни фотографии на македонски револуционери

https://www.facebook.com/watch?v=904110343957040

Извор: ТВ Стар

The post Човекот што ги поседува најстарите фотографии во државата appeared first on .

By

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Generated by Feedzy
mk_MK