Дали успеавте?
Ако сметате дека имате изразена моќ на забележување, тогаш оваа илустрација ќе ви се допадне.

Имено, пред вас се две навидум идентични илустрации, но ако погледнете малку подобро, ќе видите дека се различни.
Авторот на оваа илустрација направил дури 10 разлики помеѓу првата и втората слика, а ваша задача е да ги пронајдете.
Отворете ги очите ширум и обидете се да го надминете моменталниот рекорд од една минута.
Внимавајте на деталите и веруваме дека ќе успеете.

Дали ги забележавте сите 10 разлики?
Ако вашиот одговор е „не“, погледнете го решението подолу.

By

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Generated by Feedzy
mk_MK