„OnlyFans“ е страница за возрасни каде се објавува eкcплицитна содржина и се споделуваат провoкaтивни фотографии но, за да ги погледнете истите треба да се претплатите за одредена сума, па така ова стана нов популарен „тренд на заработка.“

Кои јавни личности се претплатени кај Теодора Мартиноска на OnlyFans?

Теодора во една прилика откри дека преку оваа страница за возрасни комуницирала со повеќе познати јавни личности од Македонија како пејачи, политичари и други. Погледнете:

By

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Generated by Feedzy
mk_MK