Сите од мали сме учени дека да се биде себичен е лошо, но во вистинскиот живот, кога себе си се ставаме не на второ, туку и на последно место и почнуваме да живееме за туѓите животи и очекувања, тоа не е добро за никого на крај и води кон депресија и внатрешно отапување.

Кога и зошто треба да научиме дека понекогаш е сосема во ред да бидеме себични и зошто тоа ќе нѐ направи подобри личности, слушнете и видете во најновото видео на The School of Life.

By

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Generated by Feedzy
mk_MK