Бидете брзи и надминете го моменталниот рекорд Илустрациите каде што треба да пронајдете скриен предмет или животно за кратко време на Интернет секогаш стануваат вирални.
Една таква илустрација неодамна повторно стана популарна на социјалните мрежи.

Станува збор за илустрација создадена од унгарскиот уметник Дудолф.
Решил да си поигра со вашите очи, па нацртал десетици бувови, меѓу кои и еден натрапник.
Тоа е мачка која вешто се скрила, а вашата задача е да ја пронајдете за помалку од 15 секунди.

Дали сте спремни?
Ако ви треба помош, фокусирајте се на десниот дел од илустрацијата.
Ако не успеавте да ја пронајдете мачката, погледнете го решението подолу.

By

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Generated by Feedzy
mk_MK