Музичарот Марко Кон и неговата сопруга, водителките Милица Кон беа гости во „Амиџи шоу“ на тема како медиумите, социјалните мрежи, музиката и забавата влијае на општеството воопшто.

Тие открија дека нивната ќерка е жртва на врсничко насилство и дека одговорните за тоа не преземале ништо.

-Што е нормално?! Нашата ќерка е прво одделение и дури сега по оваа трагедија излезе на виделина целото малтретирање. Не знаеш како се справува училиштето со тоа, за што нормално зборуваме?! Седум години има нашата ќерка, еден ја држи, друг ја удира со тупаници. Не и се случува само неа, не секому, изјави Милица.
-Во државното училиште велат: „Законот е таков“. Рацете ни се врзани. Јас по професија сум правник, но не сум компетентен во таа правна гранка. Наставниците си отвораат боледувањето и бегаат! Тие немаат авторитет. Има дете кое доаѓа на училиште со нож и тоа одамна е познато, а никој ништо не му може бидејќи татко му е адвокат, изјави Милица.

By

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Generated by Feedzy
mk_MK