Во минатото, „Converse All Star“ патиките првенствено се користеле за играње кошарка. Така, биле додадени двете долни дупчиња за да може патиката повеќе да се затегне околу ногата – така што нозете ќе бидат постабилни во нив, а можноста за повреда ќе биде помала.

By

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Generated by Feedzy
mk_MK