Видео кое е прегледано повеќе од 30 милиони пати.
Сезоната на одмори штотуку започна, но со неа доаѓаат и проблемите. Празните куќи и станови се совршени мети за крадците, а многу семејства се грижат каде да ги сокријат своите скапоцености и заштеди.

За да бидете сигурни, најдобро би било работите да се сокријат за да се минимизираат шансите крадците да ги најдат. Избегнувајте класични места и места кои се лесно достапни, а доколку немате идеја каде да ги скриете, видеото може да ви помогне.

By

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Generated by Feedzy
mk_MK