Еден ден ќе направам поткаст, ќе ги кажам сите работи отворени и ќе си заминам. За 5 минути ќе ги закопам сите, ќе кажам се, од кај им колите, кој им е спонзор, со кого спијат.

После кога ќе дојде време, само ќе речам: 1000 евра да не те спомињам. Многу собирам, но кога ќе ми прелие чашата, мамата ќе ви ја еб*м на сите.
Ме викаат во шоубизнис курветина, но од мене има многу поголеми курветини, но јас сите ќе ги решам.

By

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Generated by Feedzy
mk_MK