Модерното време носи и уреди чии функции луѓето дури и делумно не ги користат. Сепак, рачката над вратата на автомобилот не е една од новите, модерни технологии и се чини дека повеќето луѓе не ја користат правилно.

Често ја користите рачката над прозорецот од внатрешната страна на автомобилот за да се држите или да закачите закачалка со облека.

Но, еве еден нов трик како да ја користите.
Имено, рачката има капаче кое кога е заклучеоа овозможува рачката да остане спуштена, односно во „отворена“ положба. И зошто е важно – оваа поло

By

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Generated by Feedzy
mk_MK