Секој човек има свои доблести и недостатоци што го прават уникатен, но експертите за астрологија веруваат дека позицијата на планетата и хороскопскиот знак и двете влијаат на карактерот на личноста.

Затоа, според оваа наука, може да се издвои еден знак кој е најдобар маж во хороскопот
Како сопруг, Бикот има најдобри карактеристики на сите знаци во Зодијакот. Постојат некои описи на Бик како неморални, меѓутоа, ова може да биде точно само ако се земе во предвид неговата силна потреба за задоволување на неговиот интензивен физички живот.

Тие се нежени, љубезени и верени. Никогаш нема да го запостават својот дом и семејството за друг интерес. Овој човек ја обожава својата сопруга и децата и работи исклучително напорно за да им обезбеди најдобри услови за живеење, образование, облека и забава што светот треба да го понуди. Овој вид на маж најчесто се жени со девојка со подобра материјална и социјална положба отколку неговата, затоа што тој е воден од амбицијата да успее и да се пресели во повисоки општествени кругови. Мажите Бикови кои не се во брак исто така се високо морални. Големо внимание посветуваат на своте девојки и се заштитнички настроени. Имаат искличителен осет за грижливост и посветеност и нема да ја остават девојката во солзи, туку ќе и ги избришат и одат напред- заедно!
Венера му дава извонредно чувство за убавина, што придонесува Бикот секогаш да бара за себеси убава жена. Тие обожаваат кога другите зависат од нив и сакаат да чувствуваат дека им даваат сè на својата девојка, сопруга и децата. Еднаш во брак, тешко е да се разведе.

By

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Generated by Feedzy
mk_MK