Ако ги толерирате овие работи во врска, не ви се пишува добро.

Преголема контрола
Некои луѓе не веруваат дека треба да го контролираат својот партнер, така што ќе можете да го оставите вашиот мобилен веднаш до нив и да бидете сигурни дека нема ни да го допрат. Сепак, има многу од оние што чекаат секој резервен момент да погледнат во вашето сандаче за пораки. Ако сте во врска со некој кој е толку опседнат со контролата што разгледува низ вашиот мобилен телефон и бара да му кажете со кого сте и каде сте во секое време, дефинитивно сте избрале погрешен.

Љубомора
Во мали дози, може да функционира како доказ за љубовта, но честопати не знаејќи ја преминуваме линијата и од слатката љубомора стануваме опседнати лудаци. Односот во кој вие не верувате едни на други, може да предизвика само кавги што во никој случај не се добри за опстанокот на врската.

Желбата за промена
Неизбежно е дека ќе се промениме врската барем малку, но ако сте во врска со некој што сака целосно да се редефинирате за да му одговарате совршено, шансите се дека на крајот ќе го изгубите и момчето што го испробува тоа, но и самите себе. Ако тој не може да ве прифати какви што сте, можеби не сте добар пар.

Нерамнотежа во домашните обврски
Никој не е премногу луд за чистење на куќата и нормално е да се договорат и споделат одговорностите во една врска, така што сите ќе бидат еднакво задоволни и зафатени. Ако сте во врска каде се чувствувате како слугинка, за жал, не можете да го промените неговото однесување – но можете да го замените.

Лаги
Слатките мали лаги се сосема во ред, но ако партнерот постојано мами нешто и ја избегнува вистината, ослободете се од тоа што е можно поскоро затоа што ве чека однос полн со стрес и проблеми.

By

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Generated by Feedzy
mk_MK