Никому нема да му биде лесно во наредниот период , но не си играјте со оган, лесно може да се запали огин.

Ако се соочувате со проблеми каде што не можете јасно да дефинирате што ви се случува. Имате впечаток дека сите се против вас , а вашиот емотивен живот е во хаос… Сите овие и многу други работи се причините за колективното чистење на сите луѓе во светот.

КОЛЕКТИВНО ЕНЕРГЕТСКО ЧИСТЕЊЕ е пред нас – подгответе се за КАВГА и нескротлива СТРАСТ

Пред да одиме понатаму, треба да знаеме што е колективна енергија.

Енергијата на колективот е едно невидливо поле кое се протега низ целата планета. Во однос на енергијата, тука се искуствата на сите нас, што беше порано, а што е активно сега. Што може да влијае на колективот, планетите, аспектите, небесните настани, луѓето, медиумите…

Во моментов се случува големо чистење на таа колективна енергија и затоа многумина од нас не можат да разликуваат што всушност е проблемот во животот. Сè е проблем , но всушност ништо не е проблем. Конфузијата што владее едноставно е тука за да можеме сите да научиме да се опуштиме. Иако е парадоксално да се каже „опушти се “ во момент кога сè нè предизвикува, многу е важно да разбереме колку е блиску излезот од сите проблеми.

Венера, како планета на љубовта и убавината, но и на самодовербата и начинот на кој сакаме, моментално е ретроградна. Сонцето , кое е нашето его, лична енергија и амбиција во животот, ја преминува Венера и и дава дополнителна енергија. И покрај фактот дека таа е во Лав , ние сме соочени со тестови и предизвици отелотворени од враќањето на луѓето од минатото кои се обидуваат да ни помогнат, се појавува сомнеж во себе , голема акумулација на сè што не ни треба.

Страста е максимално зголемена во овој период, бидејќи Сонцето се приближува до астероидот Лилит, кој самиот ги претставува нашите потреби од кои се срамиме, но не се откажуваме од нив. Сонцето, Венера и Лилит во Лав на сите им даваат голема и неконтролирана енергија на страст, затоа внимавајте каде ја насочувате таа енергија.

Може да се случи дури и некои пријателства да добијат димензии на краткотрајна страст, што може да го наруши односот со таа личност. Покрај сето тоа, ја имаме и младата Месечина во знакот Лав, која има тенденција да го преземе приматот. Палењето на егото е активно и затоа запаѓаме во разни форми на расправии, расправии, но тоа може да доведе и до нови почетоци кои можат да бидат многу пријатни.

На крајот на денот се зависи од тоа како ќе се поставите во целата приказна во следниот период. Она што може да ви помогне да ја артикулирате енергијата е креативноста, да бидете во природа и да поминувате време со саканите. Не грижете се, илузорната параноја е производ на неконтролирана страст и его.

Целиот период завршува со крајот на владеењето на Лав и почетокот на владеењето на Девицата – 23 август, затоа издржете уште малку. Не си играјте со страсниот оган и не го земајте здраво за готово, бидејќи лесно може да стане оган.

By

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Generated by Feedzy
mk_MK