Сака да ја научи својата ќерка да не се срами од своето тело, многу мајки не се согласуваат со неа. Кејт Клекстон е авторка на детски книги.

Таа посебно се прослави со сликовницата „Мојата мама е тигрица“ во која се прикажани предизвици со кои многумина се соочуваат.
Кејт на овој начин само сакаше да им ги приближи на децата овие предизвици и да им создаде нормална слика за тоа.
Нејзината сликовница претставува искуства и предизвици на бројни луѓе од вистинскиот живот кои за време на растење слушале дека треба да го скриваат своите лузни и недостатоци.

Нацрта стрии на куклата за да ја научи својата ќерка дека ЖЕНИТЕ НЕ СЕ СОВРШЕНИ?! Што мислите за ова?

Но Кејт, она што го пишува во своите дела наменети за најмладите, истото го практикува и во својот дом.
И бидејќи нејзината ќерка обожава кукли, Кејт купи нова и со фломастер и’ нацрта стрии, кои како што вели таа, жените ги сокриваат и се срамат да ги покажат пред другите.

By

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Generated by Feedzy
mk_MK