При работа во која било организација сите се надеваат на пријатна работна атмосфера, но пред сè бараат соработливи колеги кои се тимски играчи.

Но, луѓето родени под некои хороскопски знаци се чини дека постојат само за да го направат канцеларискиот живот на нивните колеги кошмар.
Во овие хороскопски знаци се раѓаат најлошите колеги.

Стрелец
Многу од овие огнени знаци поминуваат години учејќи и усовршувајќи ги своите професионални вештини. Тоа е она што додава поени во нивната биографија и изгледа добро на хартија, но нивниот личен став е друга приказна. Некои Стрелци обично се мрзливи и ја вршат работата дури откако ќе бидат опоменати неколку пати.

Близнаци
Близнаците можат да бидат најдобриот работник кога има стимулации за заработка во компанијата. Но, тие поминуваат голем дел од својот работен ден разговарајќи и споделувајќи измислени приказни за трагично детство со цел да го скратат своето време и да ги добијат симпатиите од колегите кои потоа ќе има поголема веројатност да ги преземат нивните задачи.

Водолија
Водолиите се прилично амбициозни луѓе кои имаат тенденција да напредуваат во кариерата бидејќи добро го познаваат својот занает. Сепак, многу од нив веруваат во работата на лукав начин, а не во исполнување на работните саати. Често се обидуваат да ги делегираат своите задачи на своите подредени и колеги наместо да работат напорно. Повеќе уживаат во правење сплетки и заговори, отколку во завршување на задачите.

Скорпија
Пристапот на Скорпијата кон нејзиниот ден во канцеларија е различен од кој било друг знак. Овој воден знак се стреми да го максимизира времето за пауза додека смислува начини за минимизирање на деловните обврски. Многу се потпираат на соработниците за да ги завршат нивните секојдневни задачи, но ако биде побарано нешто од нив, имаат цел список со изговори зошто нема (да можат) да го направат.

By

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Generated by Feedzy
mk_MK