Пред вас е криенка која целосно ќе ве полуди, исто како што ги полуде корисниците на социјалните мрежи. Имено, унгарскиот уметник Гергели Дудаш, попознат како Дудолф, подготвил една од неговите познати игри во која меѓу стотици мали пајаци сокрил седум муви

И вашата задача е да ги најдете.

Ако сте вешти и имате остро око, можеби нема да ви биде тешко, но многумина се мачеа.

Тоа го поткрепува и фактот што сегашниот рекорд е пронаоѓање на сите седум муви за – 30 секунди.

Можете ли да го срушите?

Ако се откажете, одговорот може да се најде на крајот од текстот.

By

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Generated by Feedzy
mk_MK