Категорија: Занимливости

ВНИМАВАЈТЕ КОГО ПРВ ПУШТАТЕ ВО КУЌАТА НА БОЖИЌ! Еве што треба да каже ТОЈ, а овој ОБИЧАЈ не го знаат многумина

Важна традиција за Божиќ е дека секоја куќа има ЗАШТИТНИК. А знаете ли кои се неговите должности? ЗАШТИТНИКОТ е првиот човек што ќе влезе во вашиот дом на Божиќ. Во…

Generated by Feedzy
mk_MK