ВНИМАВАЈТЕ КОГО ПРВ ПУШТАТЕ ВО КУЌАТА НА БОЖИЌ! Еве што треба да каже ТОЈ, а овој ОБИЧАЈ не го знаат многумина

Важна традиција за Божиќ е дека секоја куќа има ЗАШТИТНИК. А знаете ли кои се неговите должности? ЗАШТИТНИКОТ е првиот човек што ќе влезе во вашиот дом на Божиќ. Во…

СТАНА МИЛИОНЕР И ПОТОА СЕ СЛУЧИ НЕШТО НЕОЧЕКУВАНО! Имаше рок од 3 години да ги земе ПАРИТЕ, но никогаш не дојде да ги собере!

Сума од еден милион евра е освоена пред три години на лотарија во германската покраина Саксонија-Анхалт, но таа никогаш не била побарана. Добитникот на сумата сега, точно на 31 декември…

Вие сте гениј ако го пронајдете компирот меѓу хрчаците за 7 секунди

Ако можете да ја решите криенката за седум секунди, имате одлично око за детали. Криенката што ви ја подготвивме денес е малку понапорна поради ограниченото време што го имате. Имено,…

Generated by Feedzy
mk_MK